Låt oss presentera

Viveca Elliot

Sångpedagog

Om VIVEKA

"Jag drivs av lusten att se glädjen i sångarens ögon när hon eller han har lärt sig något nytt."

Viveca Elliot är en sångerska och pedagog med stor musikalisk bredd. Hon behärskar stilar alltifrån pop, jazz, klassiskt till musikal.

Själv är hon en lyrisk sopran som tycker om att sjunga både ballader med mjukare stämma och rivigare soullåtar med mer power. Hon har haft flera roller i musikaler bland annat i Lucky stiff, Rocky Horror Show, Jesus Christ Superstar och Spelman på taket.

För Viveca är textuttrycket minst lika viktigt som soundet. Hon har en gedigen musikalisk utbildning på Musikhögskolan i Örebro samt musikalutbildningar på Balettakademien i Stockholm och på Gulidford Shool of Acting i England.

Viveca har arbetat på Musikskolan i Köping, Kulturskolan i Örebro och Nynäshamn samt på IT-gymnasiets Musik- och Mediaprogram i Örebro

Med det egna bandet Soud of Elliot skriver och producerar hon låtar tillsammans med sin man Henrik. Stilen är en blandning av latinamreikanska rytmer kombinerat med ett svensk popsound.

Viveca har en fin förmåga att lyfta dig som sångare.  Hon hämtar sin kunskap från många stilar och hittar det som passar just dig på ett inkännande sätt.

Men en trygg tydlighet får du sångverktyg att använda dig av hela livet, och Viveca hjälper dig på ett finurligt sätt att hitta rätt till ditt eget uttryck.

Rulla till toppen