Låt oss presentera

SOFIA OTTOSSON

Sång- och körpedagog

Om SOFIA

"Jag älskar att se vad sången och musiken får betyda för människor och att se mina elever växa genom sitt sångutövande!"

Sofia Ottosson är utbildad sång- och körpedagog och aktiv som frilansande sångerska och pianist. Hon är legitimerad musiklärare för skolans alla stadier genom sin femåriga musikhögskoleutbildning i Örebro.
Utöver den har hon även högskoleutbildningen Röstfunktionen i populärmusikaliska genrer samt fortbildning inom flera olika sångskolor, såsom Zangger vocal art (Daniel Zangger Borch, doktor i populärmusiksång), CVT (Complete vocal technique) och SLS (Speech level singing).
Under tolv år har Sofia jobbat med gymnasieelever på estetiskt program men har även haft privatelever i olika åldrar. Hon är en erfaren körsångare och körledare, både inom skolans värld och som ledare vid olika körprojekt.

Sofia föredrar musikalisk bredd och utövar själv både pop, soul, jazz och klassisk sång. Hon har spelat in två skivor och är verksam som solist i olika sammanhang.

Hon har en genuin förmåga att hjälpa dig som sångare att bli trygg i din person och hitta balans.

Sofia älskar att se vad sången och musiken kan betyda för människor, och har utvecklat olika kurser i meditativ sång som lyfter sångsjälen och kan hjälpa dig som människa att hitta mer livslust och kreativt flöde i din vardag.

Hon hjälper dig på ett fint sätt att växa och hitta balans genom ditt sångutövande.

Scroll to Top